mandag 18. april 2011

Line´s Oreo-drøm



Du trenger
1 pk. Philadelphia Classic (200 gr.)
1 liten boks kremfløte (3,3 dl.)
2,5 dl. melis
450 gr. Oreokjeks (fire esker holder)
100 gr. smeltet smør
2,5 ss. sukker
1 pose sjokolademousse
Melk til sjokolademoussen

OBS! Den ekstremt sunne varianten er med Philadelphia Light og Skummet melk......

Legg 100 gr. av Oreokjeksene for seg i en skål og brekk de grovt opp i småbiter. Putt resten av kjeksene i en pose, og smuldre de godt opp til det blir bare smuler igjen av dem. Kakemonster!
Smelt smør og bland med smulene. Smøres ut i en rund form på 24 cm. i diameter.
Bland kremost og melis i en bolle. Miks krem av kremfløten med sukkeret og rør halvparten av kremen inn i ostemassen.
Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av de brekte kjeksbitene du har satt til side (50 gr.).
Sett deretter kaken i kjøleskapet i 30 minutter.

Lag sjokolademoussen som anvist på pakken og rør inn de siste kjeksbitene. Smør moussen over kaken og sett i kjøleskapet ytterligere 1 time.
Legg så et lag med krem over moussen tilslutt, og pynt med sjokoladeknapper.
Kaken blir best om den får stå kaldt til dagen etter før den serveres.

It´s Oreo Time!!

1 kommentar:

Unknown sa...

Denne bare skal du lage til oss i Århus, mums! :)