Du trenger | |
1 pk. Philadelphia Classic (200 gr.) 1 liten boks kremfløte (3,3 dl.) 2,5 dl. melis 450 gr. Oreokjeks (fire esker holder) 100 gr. smeltet smør 2,5 ss. sukker 1 pose sjokolademousse Melk til sjokolademoussen OBS! Den ekstremt sunne varianten er med Philadelphia Light og Skummet melk...... Legg 100 gr. av Oreokjeksene for seg i en skål og brekk de grovt opp i småbiter. Putt resten av kjeksene i en pose, og smuldre de godt opp til det blir bare smuler igjen av dem. Kakemonster! Smelt smør og bland med smulene. Smøres ut i en rund form på 24 cm. i diameter. Bland kremost og melis i en bolle. Miks krem av kremfløten med sukkeret og rør halvparten av kremen inn i ostemassen. Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av de brekte kjeksbitene du har satt til side (50 gr.). Sett deretter kaken i kjøleskapet i 30 minutter. Lag sjokolademoussen som anvist på pakken og rør inn de siste kjeksbitene. Smør moussen over kaken og sett i kjøleskapet ytterligere 1 time. Legg så et lag med krem over moussen tilslutt, og pynt med sjokoladeknapper. Kaken blir best om den får stå kaldt til dagen etter før den serveres. It´s Oreo Time!! |
mandag 18. april 2011
Line´s Oreo-drøm
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
1 kommentar:
Denne bare skal du lage til oss i Århus, mums! :)
Legg inn en kommentar