I dag ble det hjemmedag i joggebuksa med tett nese og bustete hår. Snufs, vinteren har tatt meg på senga. I et anfall av akutt kjedsomhet bestemte jeg meg for å BAKE (...That´s a first). Det skal sies at jeg ALDRI har bakt en kake fra bunnen av, men med nyinnkjøpte kakeformer og en klase overmodne bananer var valget enkelt. Banankake it is. Hvordan den så smaker, gjenstår å se, men den lukter i alle fall godt :)
Oppskriften fant jeg på: www.mineoppskrifter.no
Ingredienser:
2 egg
2 kopper sukker
2 bananer
1 kopp smeltet smør
8 ss melk (ca 3/4 kopp)
3 kopper hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts natron
2 ts vaniljesukker
2 kopper sukker
2 bananer
1 kopp smeltet smør
8 ss melk (ca 3/4 kopp)
3 kopper hvetemel
2 ts bakepulver
1 ts natron
2 ts vaniljesukker
Tilberedning:
Pisk egg og sukker til eggedosis. Mos bananene (de kan godt være godt modne!) med gaffel – det trenger ikke være en jevn masse.
Bland bananene i eggedosisen, sikt i det tørre og spe med melken. Blande. Stekes på 180 grader i ca 45 min. (i f.eks 22/24 cm springform)
Bland bananene i eggedosisen, sikt i det tørre og spe med melken. Blande. Stekes på 180 grader i ca 45 min. (i f.eks 22/24 cm springform)
NB Oppskriften må dobles hvis du skal bake i langpanne!!
2 kommentarer:
Uhm, banankage er altid lækkert :-)
God bedring med dig!
Den var kjempe god! Takk for det :)
Legg inn en kommentar